Vélemény: Sarah Winman – Bádogember


Felvidéki Olvasóklub-ban meghirdetett felhívásunk első nyertese, aki megírta nekünk a nyereménykönyről a véleményét, Julia Gy. G. volt. Nagyon köszönjük!

Íme a nyertes véleménye: 

Sarah Winman – Bádogember

Csodálatos történet barátságról, szerelemről, egy egész életről. Őszinteség, boldogság, magány. Elfogadás, elengedés, fájdalom.

Két férfi és egy nő. És ebben a háromszögben mindenki mindenkit szeret. Két fiú barátságával kezdődik a történet, a két férfi majd később az egyik férfi és egy nő szerelmével folytatódik, melyet egy váratlan fordulat szakít szét. Vagy mégsem? Nem a lànyregény kategória. Egyáltalán nem egy vidám történet, nagyon is szomorú. Egyáltalán nem egy szokványos történet, nagyon is elgondolkodtató és felkavaró. Szépen megírt, letehetetlen könyv volt számomra. Nyíltan, tabuk nélkül olvashatunk meleg szerelemről, nem ködösítve, hanem igaz valójában. Könnyen olvasható, gazdag jelzőkben és mély gondolatokban. A történet kerek egész, nincs az olvasónak hiányérzete utána. Mindenkinek szeretettel ajánlom. “… Eltöprengek, milyen lehet egy megszakadó szív hangja. És arra gondolok, talán halk, észrevehetetlenül halk, egyáltalán nem drámai. Mint amikor egy kimerült fecske a földre zuhan…”

Megrendelhetó: www.konyv.sk

Megjegyzés hozzáfűzése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.