Pálfy Klosterman Ingrid: Csigaház /recenzió/


Már többször próbálkoztam megnyerni valamilyen könyvet a Felvidéki Olvasóklub és a Molnár Könyv közös nyereményjátékában.

Szabó Magda regényeit nagyon szeretem, Ő volt a Nagymamám egyik kedvenc írónője is, a sorsukban is sok hasonló fordulat volt, és egyforma kort éltek meg. Mikor megláttam a nevemet a gép által kisorsolt lapon, nagyon megörültem. A Csigaházat karácsony előtt fogtam a kezemben, de akkor nem magamat ajándékoztam….gondoltam, hogy majd eljön a megfelelő pillanat. Nem is kellett sokat várnom.

A kisregény átírta némileg a magyar irodalomtörténetet, mikor rátaláltak Szabó Magda hagyatékában. Annak ellenére, hogy a pályája elején írta, megtalálhatóak benne az írónőre jellemző stílusjegyek. A kedvencem benne a szerelmi szál, de ábrázolva van benne a közelgő háború fenyegető hangulata is.

A könyv a többi Szabó Magda regényem mellett sorakozik a polcon, és jó szívvel fogom ajánlani a családomnak és mindenkinek.

Ezúton is nagyon szépen köszönöm az ajándékot, és a klub tagjainak a nevében is ezt a remek lehetőséget, amit kapunk. A könyvklub és a könyvesbolt közös nyereményjátéka nagyszerű módja a könyvek és az olvasás népszerűsítésének. Kívánok hasznos és kellemes munkát a továbbiakban is,

köszönettel, szeretettel, Pálfy Ingrid

——————–

Köszönjük. A könyvet itt tudjátok megrendelni: www.konyv.sk

Megjegyzés hozzáfűzése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.